25 Mart 2012 Pazar

Her Mekana Branda ve Tente


Ev ve bu kişisel cafe, otel ve diğer kamusal alanlarda, mevcut pavyon ve branda, tente kamelya bir tür üst ve yanlar için yeteneği gibi bahçe alanları, iki.
Camellia ekran ve aklın en önemli özelliği, uygulanabilir ihtiyaçları ve profilleri pavyon seçin. Kullanıcı tarafından çadır Camellia bağlama seçimi bir başka nedeni, Polonyalılar, kamelyaya yardımıyla tamamen tuval bezi yönetin. Tente daha ucuz bir kamelya maledilmesidir kullanıcılarının tercih konusunda hiç şüphe olduğunu sebebi.
Uygulanması için Camellia kumaş branda çerçeve çok zor değil, kolaylıkla çıkarılıp temizlenir yüklenir ve tekrar alınabilir.
Kampçılıkta kullanılan çadır bazı önemli özellikleri vardır. Model ihtiyaçlarınıza göre belirlenir, boyutu ve aynı zamanda ihtiyaç emin tente ile çadır hacmi. Bu bağlamda, bölgede bu tür yap-sezon çadır gibi, bir kriter için planlıdığınızdır bizi yol açmıştır. Genel olarak, iki iç ve dış çadır tente. Özellikle yağışlı havalarda ve çift asılı tarafından tercih edilmektedir aşırı iklim koşullarında, çok daha az risk çadır ile ıslak. Ama örneğin, olmayan bir alanda yaz ve rüzgarda, iş planı bir plaj, kamp bir tek görünür kurmak. Çadır kamp, ​​çadır sistemleri bu şekilde iki gruba ayrılabilir.

Tente iç çadır kurarken özellikle yağışlı havalarda, su vardır. Tente branda türleri dış yüzeyi gibi kalın ve hiçbir şekilde üstün geçirmeyeceğini su. Ancak, dikkate iç çadır kabin çadır alarak ince ve geçirgen bir malzemedir. Hatta çadır modeli sonra, kurulum için birlikte veya ayrı ayrı çadırlarda soru yükleyin. Kurulum en içteki tabaka, dış katman önce çadır gerektirir ve daha sonra yükleme tamamlanır.

Seçme ve yükleme işlemi de çadır keyfini devam edecek, ancak çoğunun hatırlamak için bazı şeyler vardır. Sentetik malzeme ve iç tente tutmak için mümkün olduğunca çadır halen kullanılmaktadır. Yakılacaktır soba, kış aylarında çadır, muhtemelen ısı. Bir çadırda soba doğru yöntemleri riskli görünüyor ölçen bir sorun değil bir uygulama gerekli mi uygulanır. Soba en önemli soru soğuyabileceği yeterli havalandırma sağlamak olduğunu. Iç ya da dış tente delme, yanma veya medyaya zarar temas etmesi bu seviyede sıcaklık beri. Önlemek için ocağın çevresinde bu tür branda tente ürünleri gibi malzemelerin yapısına zarar an önce çalıştırmak için kaçınmak son derece önemlidir. Yoğun ateş alev-out kaynaklanabilir ilk, fırın, bazıları büyük bir risktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder